Hvis du ønsker at drive virksomhed centralt i Danmark, er Odense et oplagt valg. Med sin placering på Fyn ligger Odense faktisk bogstaveligt talt midt i Danmark. Odense er Danmarks tredjestørste by, og kan, foruden sin centrale beliggenhed, prale af såvel et blomstrende erhvervsliv som status af universitetsby.

Med et indbyggertal på over to hundrede tusind indbyggere – et tal, som er i hastig vækst – placerer Odense sig i toppen af listen over danske byer i rivende udvikling. Den smukke by med den henrivende historiske bymidte er meget andet og mere end hjemstavn for flere danske kunstere, musikere og digtere. 

Byen kan også tilbyde en bred vifte af muligheder for erhvervsdrivende i kraft af udviklingsprogrammer og støtteordninger. Og så er udvalget af lokaler til leje i Odense til erhvervsmæssige formål både stort varieret.

  1. Hvor skal jeg leje lokaler i Odense?

Der er således rige muligheder for at placere din virksomhed på en attraktiv adresse, når du vælger Odense som destination. Uanset om du er på jagt efter kontorlokaler, butikslokaler eller måske lagerlokaler til din virksomhed, vil du kunne finde hvad du søger i Odense og nærmeste opland.

Hvis du for eksempel leder efter et kontorlejemål, som kan danne rammen om din virksomhed i dens opstart, er der masser af muligheder for at leje sig ind i eksisterende kontorfællesskaber i Odense. Det er oplagt at udnytte muligheden for at få en kontorplads i et af de mange kontorhoteller, som findes i byen, hvis du eksempelvis driver en enmandsvirksomhed og gerne vil dele din hverdag med ligesindende.

Kontorhoteller i Odense finder du såvel i byens centrum som i de omkringliggende bydele. Tag eksempelvis et kig på de lækre, nyligt opførte erhvervsejendomme i Odense M – her finder du et stort udvalg af kontorlokaler i varierende størrelser og udformninger.

  1. Lej butikslokaler i Odense med central beliggenhed

Er du på jagt efter lokaler, som kan huse din detailbutik, er det en god idé at kigge efter disse i en af de mere centrale bydele. I Odense C finder du et stort udvalg af attraktive butikslokaler til leje, såvel i selvstændige ejendomme som i Rosengaardcentret – Odenses største shopping center. 

Når du lejer et butikslokale med beliggenhed i et shopping center, placerer du din virksomhed nær det købeparate publikum. Du får den bedste eksponering, og vil samtidig kunne benytte dig af de mange fordele, der følger med at leje denne type lokaler – for eksempel fælles rengøring, butiksvagter og kundetoiletter. 
Har du behov for lagerlokaler til opbevaring af dine varer, kan du tjekke industriområdet ved Hjallese – Odenses sydlige industrikvarter. Hjallese er nem at komme til i bil, og du kan spare mange penge ved at leje lagerlokaler uden for centrum.