Er du klar til at udforske et nyt erhvervseventyr i Danmarks mest centralt beliggende storby? Så bør du tage et kig på de mange muligheder for leje af butikslokaler i Odense. 

Hvis du drømmer om at nå ud til et bredt kundesegment, og hurtigt komme ud over rampen med din detailforretning, er det oplagt at slå sig ned i den fynske ”hovedstad”. Der er rigtig mange fordele ved at drive butik i Odense. Uanset om du ønsker at åbne en tøjbutik, eller om dine interesser går i retning af brugskunst, souvenirs, fødevarer og delikatesser eller luksusprodukter, vil du kunne finde dit publikum her. 

  1. Hvorfor leje butikslokaler i Odense?

Odense er ikke alene Danmarks tredjestørste by, som med et indbyggertal på godt 200.000 sagtens kan måle sig med sine storebrødre København og Århus når det gælder en aktiv bykerne. Odense er også hjemstavn for den danske nationaldigter H.C. Andersen – et navn som er vidt berømt langt ud over landets grænser. 

Dette medfører en stor tilstrømning af turister fra nær og fjern. Og da det er velkendt at turisme gavner omsætningen i detailhandelen, giver det fin mening at leje butikslokaler centralt i Odense.

Du kan for eksempel sagtens finde spændende butikslokaler til leje i centrum af den charmerende by. Odense kan byde på en smuk og idyllisk bymidte, hvor det for alvor er muligt at føle historiens vingesus. Eksempelvis står H.C. Andersens barndomshjem intakt i Munkemøllestræde, et stenkast fra Odense Domkirke som er et andet historisk klenodie. 

Med et erhvervslejemål i Odense placerer du dig selv og din forretning midt i begivenhedernes centrum. Du kan ikke undgå at opleve en mangfoldig tilstrømning af kunder på alle tider af året – og du vil med sikkerhed kunne styrke såvel din omsætning som dit brand.

  1. Vækst og innovation i Odense

Blandt fordelene ved at drive forretning på Fyn kan nævnes

1. En central beliggenhed midt i landet, tæt på både Sjælland og Jylland.

2. Billige butikslokaler i sammenligning med hovedstaden

3. Mulighed for at styrke og vækste forretningen

Når du åbner butik i Odense kan du glæde dig over nem adgang til diverse hovedtrafikårer som for eksempel den fynske motorvej, som løber på tværs af Fyn fra Storebælt til Lillebælt. Der er hurtig adgang til København via Storebæltsbroen og til såvel Århus og Esbjerg som Tyskland via Lillebæltsbroen. Og da Odense Havn er en af Danmarks mest betydningsfulde erhvervshavne, får du aldrig problemer med at skaffe varer til din butik.
Odense huser desuden en lang række velrenommerede danske designbutikker inden for såvel beklædning som brugskunst og møbler. Du kan komme til at drive din forretning side om side med virksomheder så som Lindegaard Poulsen, Bolighuset Werenberg, Atelier K, Mood og Affäir, når du lejer butikslokaler i Odense.